Paprika Jancsi és Erős Pista Polgári Szövetség Követelései

by Dr. David Mandler

Követeljük az alábbi illegális migráns csoportok azonnali hatállyal való kitoloncolását Magyarország egész területéről.

1. A muszlim lángost, amely illegális és erőszakos határátkeléssel nyomult be országunk területére a törökök megszálló seregeivel (vagy utána, vagy előtte a római megszállókkal).

2. Minden olyan ételcsoportot amely az olyan idegenszívű megélhetési migránscsoportokhoz köthető mint az Amerikából ötszáz éve benyomult paradicsom, kukorica, burgonya, chili paprika és édes burgonya. Így értelemszerűen olyan idegenszívű csoportoknak is megálljt parancsolunk mint a paradicsomleves illetve a paprikáskrumpli (egy különösen hatványozott német nevü idegenszívű fajta).

3. A túros csuszát illetve minden tésztafajtát. Bárhogy is nézzük, a tészta egy veszélyesen lappangó muszlim kártevő, amely már az 1200-as években sikeresen beharolt Sziciliába, hogy onnan az egész világot behálózza.

4. A madártejet, amelynek még a neve is egy aljas görög fordításból fakad, és egy francia vagy német betolakodót takargat.

5. A bablevest, babfőzeléket illetve minden olyan a babhoz köthető ételcsoportot amelyben ez a pogány és mélyen idegenszívű amerikai indián betolakodó feltűnik.

Abban az esetben, ha követelésünket nem teljesítik, éhségsztrájkba kezdünk.

Tisztelettel,

Paprika Jancsi és Erős Pita Polgári Szövetség
Kelt (amikor tudott)

http://www.amazon.com/author/davidmandler